labelDirect
  • labelDirect

LabelDirect

Professionel etiket software til rulleprintere. Design og print af labels med stregkoder og grafik.

Til brug på rulleprintere af disse mærker: Godex, Zebra, Toshiba, TSC, Datamax, SATO og alle printere der er komaptibel med Zebras EPL, ZPL  kommandosprog.

 

Professionel software til din Zebra printer Mere information
Leveringstid: dag til dag Reference: 1 stk
1.795,00 kr.
Enheder

Softwareprogram til etiketter
 

Fra skaberne af det allerførste Windows®-etiketdesignsoftware kommer LabelDirect - et pc-etiketprogram, der er skrevet til specifikke printerserier, som giver uovertruffen ydeevne og kontrol af dine printers funktioner.

Ved at køre din printer i sit oprindelige kommandosprog, undgår LabelDirect kompleksiteten af ​​printerdrivere, samtidig med at du har fuld kontrol over printerens funktioner og forskellige præstationsfordele i forhold til andre mærkningsprogrammer. Desuden indeholder programmet også nøjagtige skærmbilleder af hver printers skrifttyper, der gør LabelDirect helt og unikt WYSIWYG.

LabelDirect tilbyder alle de funktioner, du kan forvente af en professionel etiket software pakke, herunder databaseintegration, variabel grafik, serienummerering og lineære og 2D stregkode symbologier; plus mange andre unikke funktioner udviklet som svar på Image's 25+ års erfaring i mærkning industrien.

For at se datablad klik her: DATABLAD

 

Download demo

Zebra  -  TSC  -  Toshiba  –  Datamax  -  SATO  -  Godex 

*For at bruge LabelDirect med Godex printer skal du vælge Zebra versionen

1 stk

Produkt information

Materiale:
Softwareprogram til etiketter
Leveringstid:
dag til dag
Bredde x Højde mm:
Professionel software til din Zebra printer
Ny vare
Kontakt Log Ind