Velkommen til Label-House ApS

Label-House har siden 1992 leveret etiket og stregkodeløsninger på det skandinaviske erhvervsmarked. På dette marked er vi aktive i forskellige brancher. Vi specialiserer os i selvklæbende etiketter, termisk farvebånd, etiketprintere, og færdig trykte etiketter.

Label-House er din professionelle partner til etiketter og mærkningsordninger. I vores kæmpe udvalg af utrykte og trykte etiketter i mange forskellige materialer, størrelser, former og farver er den korrekte etiket blot et par klik væk. Her finder du A4-ark med laser og inkjet etiketter og etiketter på ruller. Fra vores printshop leverer vi færdig trykte etiketter til f.eks. opmærkning af lager, varemærkning, CEmærkning, fortløbende stregkoder, og meget mere til attraktive priser.

Derudover findes alle komponenter til in-house etiketudskrivning. Vi tilbyder kraftfulde labelprintere, og stregkodescannere fra kendte mærker: Zebra, Godex, Epson. Termiske farvebånd i forskellige kvaliteter samt mange praktiske tilbehør til in-house print af dine etiketter.

Overbevis dig selv om vores fremragende pris-ydelses-forhold og korte leveringstider. Vores uddannede og venlige team ser frem til en snak og din ordre.

Kontakt Log Ind