bibliotek%20label.jpg bibliotek%20label%202.png

Bog Labels Leveres med fortløbende stregkode, tekster og grafik

Biblioteksbøger: Vælg vinyl materiale printet med et slidstærk og ridsefast tryk. Anvendes uden brug af laminat. Vinyl er et meget flexibel materiale med lang holdbarhed. Kan leveres med fortløbende stregkode, tekster og grafik.  

Se vores udvalg i mange forskellige farver klik her.
Bestil et prøvetryk klik her, eller kontakt os med dine ønsker.

 

Værktøjs Labels Med extreme klæber

Vi printer labels til påsætning på værktøj. Etiketterne kan indikere værktøjets tilhørssted og firma, evt med firma oplysninger som tlf. nummer. Typisk materiale er Polyester i hvid eller sølv med extreme klæber til glatte overflader, eller sølv Vinyl / PVC da den er mere flexibel til ujævne overflader. Ønsker du en løsning til at printe labels inhouse så kontakt os.

Se vores udvalg i Sølv polyester med extreme klæber klik her,
Hvid polyester med extreme klæber klik her.
Bestil et prøvetryk på Polyester klik her eller Vinyl klik her, eller kontakt os med dine ønsker.

sko%20varem%C3%A6rkning.JPG ViPrinter%20varemrk%20(1).jpg

Varemærkning Flere varenumre til samme pris!

Vi printer dine produktlabels til varemærkning. Typiske materialer til produktet er almindelig papir og glossy papir. Kan printes med og uden logo og varetext, og i sort / hvid eller farve. Leveres i mange standard størrelser fra 29x13mm. Etiketterne må gernes fordeles over flere varenumre til samme pris! 

For at se vores standard layouts klik her
Ønsker du en løsning til at printe labels inhouse så kontakt os.

pakkelabels-blaa-slide1.png

Fragt Labels Bruges til fragt hos UPS, GLS, Postnord og DHL

Standard labelstørrelser der bruges til fragt hos UPS, GLS, Postnord og DHL. Vi har også samlede fragtløsninger hvor du får 1 printer og 1 rulle labels så du er klar til at printe inhouse.

Vores pakkeløsning til fragt klik her.
Standard pakkelabels finder du her klik her.


GS1 Labels Køb en samlet GS1 løsning til inhouse print, eller få tilsendt PDF til selvprint

Hos LabelHouse kan vi enten tilbyde at vi laver dine GS1 labels og sender dem til dig som PDF fil så du kan printe dem, eller vi kan tilbyde en løsning så du kan printe dine GS1 labels selv, enten via vores rulleprinter løsning eller på ark på din laserprinter. 

For mere information og for at se vores løsninger klik her.
Hvis du ønsker vi skal printe dine GS1 label klik her.

t%C3%B8j%20label.JPG

Labels til påsætning på tøj Perfekt til konferencer, textiler og meget mere

Satin Labels til at påsætte på tøj midlertidigt. Perfekt til konferencer, messer, mærkning af tæpper, madrasser og stoffer og meget mere. Til delikate materialer som læder, silke eller satin anbefaler vi testning af klæbende egenskaber på et ubetydeligt område. 

For at se vores udvalg i Satin labels klik her.

lab-freezer.jpg

Dybfrost Labels Til temperature ned til -196 ° C

Dybfrost labels bruges til applikationer der kræver meget lave temperature. Disse papir etiketter klare sig ned til -40 ° C. Hvis du ønsker etiketter der skal klare endnu koldere miljøer som flydende nitrogen, Dry ice, gamma stråler så har vi Crycool polyester etiketter der kan klare ned til -196 ° C. 

For at se vores dybfrost etiketter -40 grader Klik her .
Crycool polyester etiketter -196 grader
Eller kontakt os hvis du ønsker vi skal printe dine dybfrost labels.


Plante Labels Perfekte til miljøer med fugt og vand

Plante labels til brug til varemærkning af planter. Plante labels er vandfaste uden lim som gør dem perfekte til miljøer med fugt og vand. Plante labels har et hul hvor man kan isætte snor / strip og f.eks. fastsætte dem til en plante. Ønsker du at vi skal printe dine plante labels så kontakt os.

For at se vores plantelabels Klik her.

lokation70x40.jpg lokation210x59.jpg

Lokations Labels Til identifikation af varer / paller på dit lager

Lokations labels indikere en lokation på f.eks. et lager. Typiske materialer er Polyfast der er flexibel og slidstærk. Etiket størrelsen bestemmer du, alt op til A4. Vælg mellem gul eller hvid baggrund. Kontakt os med dine ønsker og mængder til dine lokationslabels, så vender vi tilbage med et tilbud.

For at se vores eksempler og layouts Klik her.

typeskilt 101x76.jpg

Typeskilte Langtidsholdbare sølv labels i polyester

Vi printer typeskilte til industrimaskiner og general mærkning af udstyr. Vi printer typisk i materialet Polyester, som er i både hvid og sølv. Til extra krævende applikationer bruges polyesteren med extreme klæber. 

For at se vores standard typeskilte layouts Klik her


Smykke Labels Efterlader ikke limrester på produkterne

Labels til brug på smykker for at vise information / varetext, stregkode og en pris. Smykke labels fås både på ark og på rulle. Smykke etiketter bliver lavet i papir materiale. Efterlader ikke limrester på produkterne da afviklingsområdet enten er limfrit eller med aftagelig klæber. kontakt os hvis du ønsker vi skal printe dine smykke labels.

For at se vores udvalg i smykkelabels Klik her.


Dæk Labels Papir Labels med extreme klæber

Labels til dæk. Typisk brug til lagring eller identifikation af dæk. Papir etiket med extra stærk klæber til at fastholde på sig på dæk. Papir overfladen har en Glossy / Højglans effekt der også gør den vand afvisende.

For at se vores udvalg af dæk etiketter Klik her.

beton.png træ.jpg

Træ / Beton Labels Extra stærk klæber til påklæb på sarte miljøer

Labels til brug på træ og beton. Papir etiket med extra stærk klæber til at fastholde på sig på træ og beton og andre svære overflader. Etiketterne har en Glossy / Højglans overflade der gør den vandafvisende.

For at se vores udvalg i Træ / Beton etiketter Klik her.


Lukke Labels Gennemsigtige lukke labels med permanent eller aftagelig klæber

Runde transparente labels til lukning / forsegling af vare / kasser / emballage . Leveres på rulle. Kan fås både med permanent klæber og aftagelig klæber.

For at se vores udvalg i lukke labels Klik her.

vin.jpg vandflaske.jpg

Vin / Flaske / Glas Skinende overflade, og er vandafvisende

Labels til vin / flasker / glas bruges til at vise enten et design, logo, vareinformation og pris på dine produkter. Typisk materiale er Højglans papir da dette har en skinende overflade, og er vandafvisende. Vi printer dine labels på enten ark eller rulle. 

For at se vores vin / glas labels Klik her.
Eller kontakt os med dit design og ønsker så kan vi give et tilbud til dig.

16x10%20Fortl%C3%B8bende.jpg 64x34-fort%20tdc.JPG

Fortløbende Labels Optællende data evt. med symboler og stregkode

Du vælger selv dit startnummer eller startbogstav og så tæller etiketterne op for hver etiket. Du vælger selv designet på din etiket efter dit behov. Typiske materialer er Polyfast som er flexibel med middel holdbarhed, og Polyester der er mindre flexibel men med lang holdbarhed. Polyester labels fås i både hvid og sølv. Fortløbende labels kan printes med eller uden stregkode. Vi kan printer dine labels på enten ark og rulle.

For at se vores fortløbende standard produkter Klik her.

Billet.JPG

Biletter / Karton Tags Med afrivningskant efter hver billet / Tag

Billetter / Karton tags bruges i bla. biografer, og til at vises i indgangen ved forskelige seværdigheder og forestillinger. Billeterne printes på karton, og har afrivningskant mellem hver billet. 

For at se vores udvalg i karton labels klik her.
Ønsker du vi skal printe dem for dig så kontakt os med dine ønsker.


Hylde Forkants Label Label til isætning i hyldeforkanter med dine ønskede informationer

Labels til at sætte i hylde forkanter. Labels der typisk bliver brugt i butikker / supermarkeder til at indikere en varetekst, varebeskrivelse, en pris og en stregkode. Bliver typisk produceret i enten Karton / Tykt papir eller Polyester materiale. 

Kontakt os med dine ønsker, så vil vi vende tilbage med et tilbud.

autoclave.jpg

 Autoklave Labels Tåler temp højere end 121 °C

Labels til autoklave behandling. Etiketterne er i materialet Polypropylene, og kan fås med både permanent og aftagelig klæber, som fjernes nemt efter behandling. Disse labels bliver bla. brugt af DTU. 

Kontakt Log Ind